Filolias, Yiannis
Den store glutenfrie kokeboka med alt du savner - enkelt, rimelig og digg Yiannis Filolias, Elisabeth Carlsen ; fotografier av Yiannis Filolias, Elisabeth Carlsen . - Stavanger : Frisk forlag, 2021. - 303 sider
https://sr.bokbasen.io/coverimage/9788293428916/org/jpg
I denne boka får du alt du trenger av tips og oppskrifter for enkelt å lage deilig glutenfri mat som er minst like smakfull og innbydende som maten du er vant til. Dette er måltider som hele familien kan spise sammen slik at det ikke tar ekstra tid og tilrettelegging, og uten masse dyre spesialprodukter. Vi vet at det å spise glutenfritt krever omstilling i matveien. I bunn og grunn handler det om å bytte ut noen av råvarene du er vant til, og at maten må lages i trygge og glutenfrie soner. Du må kanskje begynne å lage mer mat fra bunnen av enn hva du er vant til, og dette kan kreve litt mer planlegging, men er oftest både mer smakfullt og sunnere. Her deler vi alle våre erfaringer og smarte tips, for at din omstilling skal bli så lett som mulig. Elisabeth og Yiannis (som er utdannet kokk) er over snittet interessert i mat og startet bloggen Pappa uten gluten etter at sønnen fikk diagnosen cøliaki.
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.