Forfatter
Tittel
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Sammendrag på norsk
Sápmi har vært og er fortsatt ettertraktet. Samer tok vennlig imot reisende som kom til våre siidaer i gamle dager. De fikk servert den beste maten, ble tilbudt overnatting, og fikk med seg gaver når de reiste videre. Når de senere kom tilbake så forlangte de å få gaver slik de hadde fått tidligere. Gaven var blitt til en skatt som kunne kreves for konger og tsaren. Med denne boken er vi i vår tid og tar til etterretning at de reisende i Sápmi er blitt til en næring. Forfatteren har en del råd om hvordan en kan gjøre næringen bedre. Boka har et fyldig sammendrag på norsk.
ISBN
Tilgjengelige
Lånere på venteliste
*00001580nam 22003131 4500
*00111588
*008170918s2017 no a 00mul 9
*020 $a978-82-8263-240-9$bib.
*0820 $a338.4791481$zh$223/nor
*0821 $a338.4$zb$223/nor
*096 $aSAMF-SAM 338.4 SOL
*10010$aSolbakk, Odd Ivar$d1946-$jNO$0(NO-TrBIB) 6007473$8m
*24510$aSápmi$blea bivnnut$bmátkkostanealáhus Sámis$bmuhtin vuogit mo dan sáhtásii buoridit$cLemet-Jon Ivvár
*260 $aKárášjohka$bCalliidlagadus$c2017
*300 $a239 s.$bill.
*500 $aSammendrag på norsk
*520 $aSápmi har vært og er fortsatt ettertraktet. Samer tok vennlig imot reisende som kom til våre siidaer i gamle dager. De fikk servert den beste maten, ble tilbudt overnatting, og fikk med seg gaver når de reiste videre. Når de senere kom tilbake så forlangte de å få gaver slik de hadde fått tidligere. Gaven var blitt til en skatt som kunne kreves for konger og tsaren. Med denne boken er vi i vår tid og tar til etterretning at de reisende i Sápmi er blitt til en næring. Forfatteren har en del råd om hvordan en kan gjøre næringen bedre. Boka har et fyldig sammendrag på norsk.
*650 0$aTurisme$2Bokbasen AS$9nob
*650 0$asamer$2Bokbasen AS$9nob
*650 $aSapmi
*651 $aNord-Norge$2Bokbasen AS$9nob
*653 $aGuossit
*699 $aSamfunnsfag
*850 $aSami Joatkkskuvla
*90010$aIvvár, Lemet-Jon$zSolbakk, Odd Ivar$jNO
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening